Mijn boeken

Karakterintelligentie

Stel je eens voor hoe je vooruitgaat in het leven. Je komt toe aan dingen die je werkelijk gelukkig maken. Je hebt tijd en ruimte om je droom op aarde te verwezenlijken.

In dit boek neemt Yvette je mee naar hoe je je verlangens op aarde kunt vormgeven.

Hoe je op een intelligente manier de kracht van je karakter kunt inzetten. Dit bewustzijn bied je de mogelijkheid om je verlangen te verbinden met je persoonlijkheid.

The Happy Client

Dit boek richt zich op ondernemers, leidinggevenden, adviseurs, trainers en coaches die uitmuntende resultaten uit hun klant willen halen. Hogere waarde toevoegen betekent immers gegarandeerde hogere prijzen en meer omzet.

Je leert hoe jij de relaties met jouw klanten zodanig verdiept, dat zij jou mettertijd meer gaan gunnen. Jij leert beter communiceren bij de uitvoering van opdrachten. Afbreukrisico’s verminderen en jij komt sneller tot resultaat. Bij het toepassen van de kennis over karakterstrategieën op jezelf en jouw klanten, merk jij dat zij loyaler zullen worden. De verdere gevolgen laten zich raden: jij wint meer aan opdrachten en blijft op hun shortlist staan.

'I am the Leader'

I am the leader is de nieuwe handleiding voor Business Leaders om uw bedrijf naar uw persoonlijke hoogste niveau te brengen.

In dit boek ontdek je waarom, ondanks je positieve instelling, mensen in je bedrijf niet doen wat je ze opdraagt, en je bedrijf ervan weerhouden te presteren zoals het zou moeten. Het laat je zien hoe je een leven leidt dat rust, liefde en overvloed omvat en tegelijkertijd een bloeiend bedrijf is.

Verlang je naar een leven zonder conflicten, minder uitstel en meer welvaart?

Leer begrijpen hoe het leven echt werkt.
Overwin de concurrentiedruk door de persoonlijkheid van uw klanten echt te begrijpen. Verdiep de relatie met de klant en creëer een geweldig team voor de klus.

Dit boek leidt je naar een bedrijf/leven met gemak, harmonie, orde en goed bestede tijd.

Karakter in werk en intelligentie

Voor iedereen die nieuwsgierig is hoe het gedrag van een organisatie te veranderen door het toepassen van de kennis over karakterstructuren uit de Bio-energetica. Het is een beknopte gids, een richtingwijzer.

Het is gebaseerd op het werk van Wilhelm Reich, die het begrip karakter en lichaamspantser introduceerde en het werk van Alexander Lowen die een link legde tussen de relatie tussen lichaam en geest, Bio-Energetica genaamd.

Bekijk ook mijn cursussen

Schrijf u in om het E-book te downloaden

Need Help? Chat with us