Innerlijke Diamant

Je ziel met je persoonlijkheid verbinden

Het is mijn passie om de kracht van het karakter te verbinden met het verlangen van de ziel. Ik doe dat door kennis van gedrag, te koppelen aan essence werk zoals holistische psychologie, astrologie kennis uit de Vedanta.

Ben jij benieuwd naar hoe je je persoonlijkheid kunt verbinden met je ziel?

De Innerlijke Diamant

Verbind je ziel met je karakter

1. Horoscoopconsult

Astrologie maakt duidelijk waar zich de sterren zich bevinden op het moment van je geboorte. Deze positie van de sterren geeft je door middel van de horoscoop basisinformatie over je gave, talenten, vaardigheden en ontwikkelingsmogelijkheden. Het geeft ook dieper inzicht in mogelijke levenslessen. Astrologie helpt je het leven en jezelf beter te verstaan.

2. Karakterprofiel

De Karakter test geeft in de vorm van een persoonlijk rapport helder inzicht in de 3 hoofdkarakterstijlen waarmee de kern van jouw persoonlijkheid in kaart wordt gebracht met alle mogelijkheden en onmogelijkheden en kansen op ontwikkeling. Als je karakter intelligent gebruikt, vermijd je herhalend gedrag dat is gebaseerd op overtuigingen of blokkades. Hierdoor verhoog je je levens- en werkpotentieel. Deze kennis geeft je zelfvertrouwen, rust, versterkt je eigenwaarde en zorgt ervoor dat je precies weet wat je wel en niet moet doen.

Prijs: €850,00 (ex btw) voor 2 consulten

Wat krijg je hiervoor:

1 astroconsult met je horoscoop plus karakterprofiel en bijbehorend karakterconsult

Schrijf u in om het E-book te downloaden

Need Help? Chat with us