Essence Pakket

Persoonlijkheid met ziel verbinden

Het is mijn passie om de kracht van het karakter te verbinden met het verlangen van de ziel. Ik doe dat door kennis van gedrag, te koppelen aan essence werk zoals holistische psychologie, astrologie kennis uit de Vedanta.

Ben jij benieuwd naar hoe je je persoonlijkheid kunt verbinden met je ziel?

1. De Innerlijke Diamant

Verbind je ziel met je karakter

Horoscoopconsult

Astrologie maakt duidelijk waar zich de sterren zich bevinden op het moment van je geboorte. Deze positie van de sterren geeft je door middel van de horoscoop basisinformatie over je gave, talenten, vaardigheden en ontwikkelingsmogelijkheden. Het geeft ook dieper inzicht in mogelijke levenslessen. Astrologie helpt je het leven en jezelf beter te verstaan.

Karakterprofiel

De Karakter test geeft in de vorm van een persoonlijk rapport helder inzicht in de 3 hoofdkarakterstijlen waarmee de kern van jouw persoonlijkheid in kaart wordt gebracht met alle mogelijkheden en onmogelijkheden en kansen op ontwikkeling. Als je karakter intelligent te gebruiken, vermijd je herhalend gedrag dat is gebaseerd op overtuigingen of blokkades. Hierdoor verhoog je je leven- en werkpotentieel. Deze kennis geeft je zelfvertrouwen, rust, versterkt je eigenwaarde en zorgt ervoor dat je precies weet wat je wel en niet moet doen.

Prijs: 597 (ex btw) voor 2 consulten

Wat krijg je hiervoor:

1 astroconsult met je horoscoop karakterprofiel en bijbehorend karakterconsult

2. Oerklank-Meditatie

Ontdek de stilte waarin je innerlijke rust vindt en hernieuwde energie om de dagelijkse uitdagingen in het leven aan te kunnen. Oerklank-meditatie neemt je mee op een pad dat leidt tot vervulling, helderheid, energie, geluk en welzijn en kan in een cursus van 4 sessies worden geleerd. 

De cursus heeft 4 onderdelen:

1 Introductie in meditatie (hoe werkt het bewustzijn, waarom mediatie, stress en ontstressing).
2 Persoonlijke initiatie/instructie met een eigen mantra.
3 Het doel van de mantra en verdieping van mediteren.
4 De 7 bewustzijnslagen.

Waarom zou ik moeten mediteren?
Meditatie is een van de meest krachtige instrumenten die we kunnen gebruiken om de harmonie in onszelf te herstellen en om toegang te krijgen tot onze innerlijke intelligentie. In meditatie herontdekken we de stilte in onze geest en integreren deze in ons leven. Stilte is de geboorteplaats van geluk. Vanuit stilte krijgen we vaak inspiratie, komen onze tedere gevoelens van mededogen en ons gevoel van liefde naar boven. Meditatie is een reis naar vrijheid en zelfkennis.

“Als je me zou vragen naar de belangrijkste ervaring in mijn leven, dan zou ik antwoorden: Leren mediteren. Voor mij is dit het belangrijkste wat iemand kan doen om harmonie te herstellen en een hogere staat van bewustzijn te bereiken." – Deepak Chopra

Hoe heeft meditatie invloed op mijn gezondheid?
Tegenwoordig brengen artsen steeds vaker naar voren dat stress de belangrijkste factor is waardoor fysieke problemen zoals vermoeidheid, hoge bloeddruk, hartkwalen, diabetes, verkoudheid, slapeloosheid, koorts, astma, en artritis ontstaan.

Ofschoon men meditatie niet moet zien als een geneesmiddel op zich, heeft onderzoek uitgewezen dat het bijdraagt aan het verminderen van stress, het bereiken van diepe ontspanning en een diepe staat van rust. Doordat de stress vermindert kan meditatie enorm nuttig zijn bij een breed scala van gezondheidsproblemen en stel het onze geest en ons lichaam in staat om optimaal te functioneren.

Is het nodig om mijn leefwijze te veranderen?
Meditatie kan door mensen van elke leeftijd, opleiding, cultuur of religie geleerd worden. Het vraagt niet om specifieke geloofsovertuiging of een verandering in gedrag of leefwijze. De enige verandering of schikking die we moeten ondergaan is onszelf de tijd gunnen om regelmatig te mediteren. Behalve dat zal elke andere verandering zich spontaan voordoen in ons leven.

 

Groepsprijs  450 ex btw

Individueel 1300 ex btw

 

Schrijf u in om het E-book te downloaden

Need Help? Chat with us